wimperextensionsWimperextensions (90 minuten – 120 minuten)

De wimperextensions one by one zijn al geruime tijd ontzettend populair in Amerika en Engeland, en nu ook een sensatie in Nederland.

Het is een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Wimperextensions volgens de one by one techniek, oftewel wimperverlenging haartje voor haartje, wil zeggen dat op elke natuurlijke wimperhaar wimperverlenging toegepast wordt door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee word volume en lengte gecreëerd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

wimperextensions 2In mijn salon werk ik met het merk Fabelash. De haartjes zijn handgemaakt en voelen zijdezacht aan. Indien gewenst kan ik ook wimperextensions met kleur of glitter aanbrengen.

Het is wel belangrijk te weten dat in de lijm latex verwerkt zit. Mensen met een latex allergie dienen dit van te voren aan te geven, zodat ik een lijmsoort kan gebruiken die vrij is van latex!

Wimperextensions, Het oogt geweldig!

Prijslijst