Nagelstyling

Er zijn verschillende behandelingen/technieken om er voor te zorgen dat u prachtig verzorgde nagels hebt. U kunt in mijn Salon de volgende behandelingen boeken:

  • Kunstnagels acryl (tips, sjablonen of versteviging van de natuurlijke nagel)
  • Kunstnagels Gel (tips, sjablonen of versteviging van de natuurlijke nagel)
  • Kunstnagels Acrylove, een combinatie tussen gel en acryl. Eigenlijk het prettigst van twee producten. Het product heeft de bewerking van acryl maar hard uit in de lamp. Het is in 2018 gelanceerd en zal in veel salons de acryl en gel gaan vervangen
  • Gellak (Prolaq)
  • Lakken

Acrylnagels

Met acryl kun je je nagels laten verstevigen of verlengen. Bij versteviging wordt de acryl rechtstreeks op de natuurlijke nagels aangebracht. Bij verlenging wordt er gebruik gemaakt van tips of sjablonen.
Acryl is een combinatie van poeder en vloeistof die samen een kneedbaar bolletje vormen. Dit bolletje wordt met een penseel vakkundig in de juiste vorm op de nagel aangebracht. Acryl hard aan de lucht uit. Acryl is sterk en stevig en is geschikt voor het maken van dunne, mooie nagels. Acryl is er in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor naturel nagels, French Manicure maar ook een sprankelende glitter behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de groei van de eigen nagel zal na ongeveer 3 tot 4 weken een nabehandeling van de kunstnagels nodig zijn.

Gelnagels

Met gel kun je je nagels laten verstevigen of verlengen. Gel is een kant en klare, stroperige substantie die met een penseel p je nagels wordt aangebracht. Om de gel hard te laten worden zullen je nagels in een UV lamp gaan. Gel is sterk en stevig en is geschikt voor het maken van dunne, mooie nagels. Je kunt kiezen voor naturel nagels, French Manicure maar ook een sprankelende glitter behoort tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de groei van de eigen nagel zal na ongeveer 3 tot 4 weken een nabehandeling van de kunstnagels nodig zijn.

Gellak

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er tot twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

In mijn Salon werk ik vooral met de producten van Alessandro. De “Mercedes” onder de nagelproducten!

Een goed verzorgde nagel is de basis van een goed verzorgde hand en een visitekaartje voor de persoon waar die hand aan vastzit!

Prijslijst