Pure magnesium voor een sterk en soepel lichaam

 • Spierkrampen
 • Rusteloze benen
 • Slapeloosheid
 • Artrose
 • Reuma
 • Psoriasis
 • Gewrichtspijnen
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Hoge bloeddruk
 • Osteoporose
 • Eczeem
 • Hart- en vaatziekten
 • Adhd
 • Depressie
 • Herkent u deze klachten?

Grote kans dat u een tekort aan magnesium heeft!!

Dit is een mineraal dat nodig is voor botopbouw, opbouw van licahaamseiwit, de overdracht van prikkels in de spieren en zenuwbanen. Ook is het van belang voor het goed functioneren van spieren.

Nu kunt u voor de traditionele wijze kiezen en het tekort aan magnesium per pil of capsule aanvullen, maar onderzoek wijst uit dat magnesium op deze wijze nauwelijks wordt opgenomenin het lichaam (7%). Bovendien leiden hoge doseringen vaak tot diaree en maagklachten.

Permsal Magnesium:

Daar is nu een oplossing voor: Permsal Magnesium.

Onze magnesiumproducten worden direct op de huid aangebracht voor een maximale opname van de magnesium zonder bijwerkingen. Daarvoor gebruiken we de meest zuivere magnesiumsoort te wereld, vrij van verontreiniging en afkomstig van nederlandse bodem. Deze magnesium komt oorspronkelijk uit het perm tijdperk 250 miljoen jaar geleden, toen nederland nog in een zoutwoestijn lag.

Permsal Magnesium kunt u op verschillende manieren op het lichaam aanbrengen; (sport)olie, kristallen, body scrub en gel.

De standaard: Magnesiumolie

Ons meest populaire product is de magnesiumolie. Perfect om het hele lichaam mee in te smeren, maar ook geschikt voor verlichting van pijnlijke plekken of een heerlijk ontspannend gevoel. We adviseren dagelijks een dosering van 20 spray’s, wat overeenkomt met 250 mg magnesium (50% van uw ADH). Eenmaal aangebracht dient u de olie 10 minuten te laten inwerken. Vervolgens kunt u de olie desgewenst afspoelen met water. Het is niet noodzakelijk, maar het kan wat plakkerig aanvoelen wanneer u het laat zitten.

(prijs: 100ml-€12,45, 200ml-€16,45, 500ml-€27,95)

Ideaal voor sporters: Permsal Magnesiumsportolie

Speciaal voor sportliefhebbers bieden we permsal magnesiumsportolie aan. Niet alleen heeft het een positief effect op prestaties, ook helpt het spierkrampen tegen te gaan. De olie ontzuurt de spiercellen na een intensieve training en zorgt daarmee voor meer soepelheid van de spriren. Naast 31% van de meest zuivere magnesiumchloride bevat deze olie ook 3% DMSO (dimethylsulfoxide): een 100% natuurlijke transporter die snel in alle weefsels van het lichaam doordringt. Het verwijdt plaatselijk de bloedvaatjes, maakt zenuwen minder prikkelbaar en remt ontstekingen.

(prijs: 100ml-€14,95, 200ml-€19,95, 500ml-€34,95)

Heerlijk ontspannen: Magnesiumkristallen

Naast olie bieden we ook magnesiumkristallen, welke zeer geschikt zijnom te gebruiken in combinatie met een ontspannen voet- of ligbad. De kristallen hebben dezelfde snelle en effectieve kracht als olie, dus het magnesium wordt ditect opgenomen via de huid. Wij adviseren een voetbad van 20 à 30 minuten met 125mg kristallen op 3 liter water. Dit is zeer geschikt voor het bestrijden van huidaandoeningen zoals eczeem en voetschimmel. Voor een totale lichaamsbehandeling lost u 400 tot 800 mg magnesiumkristallen op in bad met warm stromend water. Perfect voor een heerlijke nachtrust.

(prijs: 750gr-€11,45, 2kg-€18,95, 5kg-€29,95)

Extra zachte huid: Body scrub

Voor een extra snelle opname van het magnesium en tegelijkertijd een extreem zachte huid gebruikt u onze body scrub. Door de reinigende werking van het Keltisch zeezout komt de heilzame werking van het magnesium nog meer tot zijn recht en worden de 84 mineralen in deze scrub beter door de huid opgenomen.

(prijs: 200ml-€15,45, 500ml-€29,95)

Extra warme sensatie: Gel

Als alternatief op onze olie hebben we een gel ontwikkeld. Deze gel trekt grotendeels in de huid. Tevens geschikt voor het inpakken van pijnlijke gewrichten. Smeer de pinlijke plek in met gel en wikkel deze vervolgens in met een zwachtel. Hiermee creëert u een extra warme sensatie en zal de magnesium nog beter door de huid opgenomen worden.

(prijs: 200ml-€18,95, 500ml-€32,95)

De producten zijn in mijn salon te verkrijgen! Voor uitgebreide informatie kunt u de onderstaande link aanklikken en de website bezoeken.

https://www.permsal.nl/

permproduct2